Tatlıtuğ’a 3 ay hapis !

Aşk-ı Memnu ve Ezel dizisinin ardından uzun soluklu dizilerde rol almayan Kıvanç Tatlıtuğ yeni sezonda Kuzey Güney adlı dizide ekrana gelecek.

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Kuzey Güney adlı dizide rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, dizide rol gereği 3 ay cezaevine girecek. Dizinin ilk 13 bölümünü cezaevinde geçirecek olan yakışıklı oyuncu cezaevi koşullarında zorluk çekmemek için eğitim alıyor.

Behlül karakteriyle Aşk-ı Memnu dizisinde büyük çıkış yakalayan ardından Sekiz karakteriyle Ezel dizisinde kısa bir süre ekranlarda izleme şansı bulduğumuz yakışıklı oyuncu yeni dizisi Kuzey Güney için 3 ayını cezaevinde geçirecek.

Çekimlerine 5 Ağustos'ta başlanacak olan Kuzey Güney için bir cezaevi platosu kuruluyor. Öykü Karayel, Bade İşçil ve Rıza Kocaoğlu'nun da rol alacağı dizinin senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç yazıyor.

Ay Yapım projesi olarak yeni sezonda ekranlarda olacak dizisiyle yine büyük bir başarı yakalaması beklenen Tatlıtuğ hayranları için diziyle ilgili haberler yayınlandıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder